Odgovori na pogosta vprašanja

Zelo hvaležni vam bomo, če nam boste sporočali svoja vprašanja in pripombe, saj na ta način lahko izboljšamo ponudbo in storitve.


Splošno

Za razliko od drugih podobnih pripravkov je ImunoForte zelo primeren za otroke, saj ne vsebuje alkohola. Otroku ga lahko damo tudi tako, da vsebino kapsule damo na žličko saj okus ni slab. Učinkovitost bistveno povečamo, če hkrati dajamo CeVit. Zakaj je potrebno narediti presledek pri jemanju ImunoForte? ImunoForte je popolnoma naravna snov, jemljemo pa ga s presledki zato, da se telo nanj ne navadi. Tako izdelek ne izgubil svoje učinkovitosti.

Priporočen dnevni odmerek (an. RDA - Recommended Dietary Allowance) je povprečna količina posameznega življenjsko pomembnega hranila, ki bi naj zadoščala potrebam povprečnih zdravih oseb ob predpostavki, da je vnos vseh drugih hranil zadovoljiv. Preveri priporočene dnevne odmerke vitaminov in mineralov.

Ne, dodatkov k prehrani ni možno dobiti na recept, tudi v ordinacijah ne.

Da. Predvsem po vitaminu C, saj vsaka pokajena cigareta uniči od 25 do 50 mg tega vitamina.

Koralni kalcij

V vsaki kapsuli je veliko tehnoloških snovi, ki so potrebne za aktivno substanco spravijo v kapsulo. V primeru kalcija je to posebej težavno, saj bi bilo potrebno dodati skoraj polovico teh pomožnih snovi. Pomeni, da je v 500 kg kapsuli je največ 300 mg kalcija, drugo je tehnološki balast, vključno z ovojnino. Tega vsekakor naše telo ne potrebuje. Če upoštevamo količino aktivne snovi so kapsule dražje.

Multivit

Jemanje večjega števila vitaminov in mineralov hkrati je popolnoma varno, če upoštevamo navodila. Določena previdnost je potrebna pri hkratnem jemanju preparatov, ki vsebujejo vitamina A in E v večjih odmerkih. Več informacij o tem lahko pridobite pri ogledu vitaminske preglednice. V primeru, da z jemanjem različnih dodatkov presegate dnevno priporočljive količine se o tem posvetujte z zdravnikom. Lahko se zgodi, da bo potrebno prilagoditi odmerek vašim specifičnim potrebam, morda celo pride do zmanjšanja dnevnega odmerka zdravil.

Magnezij

Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe Izvirnega Magnezijevega olja izrazijo v obliki srbeče kože. V kolikor se pojavi, pa srbečica praviloma ob redni uporabi olja pojenja, ko se raven magnezija v telesu ustrezno uravna. V kolikor bi pričeli čutiti bolečine ob stiku telesa z Izvirnim Magnezijevim oljem, izpostavljeni predel telesa, ki je prišel v stik z oljem, nemudoma sperite z večjo količino vode. Koncentracijo magnezija je mogoče razredčiti z mineralno vodo.

Nakup v spletni trgovini

Po ceniku Pošte Slovenije pošiljanje našega paketa stane 3,71 evrov + 1 euro za pazljivejše ravnanje in 1 evro za pošiljanje z odkupnino, torej skupaj 5,71 evrov. V primeru, da je vrednost naročila višja od 20 evrov vse stroške pošiljanja plača SITIS, če pa je vrednost naročila nižja od 20 evrov, pa naročnik plača le delne stroške pošiljanja 2 evra.