Utrujeni? | SITIS

Utrujeni?

Vam primanjkuje energije?

Zaradi trenutnih razmer je veliko ljudi utrujenih in izčrpanih. Možnosti za rekreacijo in polnjenje baterij v naravi ali na dopustu so omejene, napori in obremenitve povečane, spanca premalo …

Pomagajte si z vitaminom B12 in koencimom Q10!

Vitamin B12 namreč prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter tako zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Je eden izmed najbolj ključnih vitaminov v našem telesu. Sodoben način prehranjevanja in življenja je privedel do tega, da večini odraslih primanjkuje tega vitamina. Uživanje pakirane ali predpakirane (mrtve) hrane, obsedenost s higieno in nenaravno sterilizirano okolje so pomembni vzroki, da sodobni človek ne more zadovoljiti svojih potreb po vitaminu B12.  Pomanjkanje običajno ni vidno takoj, pa tudi če nastopi in povzroči kakšne težave, zdravniki redko pomislijo na B12. Simptomi že majhnega pomanjkanja vitamina B12 so lahko izmučenost, depresija, glavoboli, slabši spomin in splošno pomanjkanje energije. Pri večjem pomanjkanju lahko pride do nevroloških težav in drugih resnejših posledic.

B12 je namreč pomembne tudi pri delovanju živčnega sistema, presnovi homocisteina in normalnemu psihološkemu delovanju. Pomembno vlogo ima pri delitvi celic, nastajanju rdečih krvničk ter delovanju imunskega sistema.

Priporočamo vam odlični ustni sprej BetterYou Boost B12, ki:    

 • ima dokazano izredno učinkovito absorpcijo,
 • vsebuje najučinkovitejšo obliko B12 – metilkobalamin,
 • vsebuje kar 1200 μg B12 v dnevnem odmerku, 
 • dodan ima še krom in estrakt zelenega čaja,
 • proizveden po GMP standardu,
 • odličnega okusa marelice.

 

  Za več energije lahko poskrbite tudi s koencimom Q10, enim od najmočnejših antioksidantov, ki v naših celicah omogoča tvorjenje energije. Največ koencima Q10 naše telo tvori v mladosti, že po 20. letu pa se sposobnost njegove sinteze počasi začne zmanjševati. Utrujenost po 40. letu lahko ima izvor v premajhni endogeni sintezi koencima Q10. Tudi pri naporih, športu in bolezenskih stanjih se energijske potrebe povečajo. 

  Pri nas je na voljo Biomax CoQ10, ki vsebuje zelo učinkovito, patentirano obliko koencima Q10 – MicroActive® CoQ10, ki zagotavlja visoko absorpcijo in maksimalno učinkovitost. Ena kapsula vsebuje izjemnih 280 mg MicroActive® CoQ10 (večina drugih izdelkov vsebuje 30-50 mg Q10). 

  Sedaj smo Boostu – vitaminu B12 in koencimu Q10 znižali ceno za 15% - naročite ju zdaj! 

  Deli s prijatelji

  Omejitev odgovornosti

  Nobeden od izdelkov ni namenjen zdravljenju ali diagnosticiranju. Ne priporočamo opustitve ali spremembe kateregakoli zdravljenja brez posveta z zdravnikom. Nosečnice, doječe mame, kronični bolniki in otroci naj se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujejo z zdravnikom, posebej v primerih sočasnega jemanje več prehranskih dopolnil in/ali zdravil.